sâmbătă, mai 25G2G - Get 2 Gether

Oare ar putea crede copiii zilelor de azi că începutul școlii era cândva două, trei săptămâni de practică agricolă ? Sau poate o lună ori două ! Spuneți-le astăzi copiiilor și nepoților voștri că principala grijă era să ai un trening și o pereche de teniși

Oare ar putea crede copiii zilelor de azi că începutul școlii era cândva două , trei săptămâni de practică agricolă ? Sau poate o lună ori două ! Spuneți-le astăzi copiiilor și nepoților voștri că principala grijă era să ai un trening și o pereche de teniși .

Tot tineretul studios se dedica agriculturii și era chiar fain ! Simțeai că ești oarecum de folos . Că era culesul strugurilor , a porumbului , a merelor , a perelor , a prunelor , cartofilor , verzei , … peste tot era nevoie de elanul tineresc pentru a aduna roadele câmpului măreței noastre țări .

Spuneți-le că înainte de începerea anului școlar, băieții și fetele nu – și făceau programări la salon, nu își ceruiau mașinile , nu își pregăteau hainele de ,, fițe ” , nu telefoane, nu tablete , ci elan și voioșie că mergeau în practică , unde râdeau , erau veseli și se distrau dar și lucrau .

Spuneți-le !
Zic unii că așa s-a construit o țară !

Nu a căzut din cer nimic ! Dar , acum e uitare … Nu mai încap mașinile în fața școlilor , că , de … doar nu o să meargă copiii pe jos la școală … Astea sunt timpurile … Spor copii la învățat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *