sâmbătă, aprilie 20G2G - Get 2 Gether

Etichetă: ulei din cocos

ULEIURILE DIN PLANTE ȘI PROPRIETĂȚILE LOR TERAPEUTICE
Utile în casă

ULEIURILE DIN PLANTE ȘI PROPRIETĂȚILE LOR TERAPEUTICE

ele mai multe dintre noi folosim uleiul din floarea-soarelui în bucătărie. Dar, din când în când, ne mai răsfățăm și punem ulei de măsline în salate. Totuși, există mai multe uleiuri din plante. Află care sunt proprietățile lor terapeutice. Uleiul din nucă de cocos, de argan, de porumb, de schinduf sau de cânepă sunt doar o parte din uleiurile cu efect terapeutic. Unele sunt folosite pe scară largă în cosmetică, dar au mai multe utilizări și proprietăți. ULEIUL DIN NUCĂ DE COCOS Cercetările medicale recente arată că este extrem de benefic. De aceea, popularitatea lui este în creștere chiar și în țările în care cocotierul nu crește. Datorita consistenței sale solide la temperaturi de sub 25 de grade C, uleiul din nucă de cocos poate fi folosit în loc de margarină. Atunci când este ...