sâmbătă, mai 25G2G - Get 2 Gether

Tranzacționezi câștigi și te distrezi: Banksters revoluționează lumea jocurilor de criptomonede

Ești obosit de stresul și monotonia tranzacționării tradiționale? Nu mai căuta solutii! Banksters, noul joc revoluționar din cripto care combină plăcerea competiției cu emoția investițiilor si posibilitatea unor castiguri semnificative.

Banksters oferă jucătorilor o oportunitate unică de a influența fluxul pieței și de a câștiga premii reale in cripto prin utilizarea abilităților personajelor NFT. Într-o lume în care investițiile în criptomonede pot fi adesea copleșitoare și stresante, Banksters oferă o modalitate socială și distractivă de a intra pe piață și de a-ți dezvolta abilitățile de tranzacționare.

Joc de tip Play & Earn PVP

Una dintre caracteristicile principale ale Banksters este modalitatea Play & Earn PVP (jucător versus jucător). Acest joc le permite jucătorilor să concureze unii cu alții în tranzactionarea de criptomonede. Scopul jocului este de a-ți utiliza abilitățile de tranzacționare pentru a ieși pe primul loc în runde de investiții și de a fi recompensat cu criptomonede reale ca premiu.

Jocul este conceput să fie distractiv și provocator, iar jucătorii trebuie să utilizeze strategia și abilitățile pentru a ieși învingători. În plus, monedaBARS poate fi schimbata sau folosita în joc pentru a îmbunătăți performanța, oferind jucătorilor un avantaj în plus față de adversarul lor.

Această caracteristică adaugă o altă dimensiune de entuziasm și competiție în joc, făcându-l atractiv atât pentru traderi, cât și pentru jucători.

Caracteristica-cheie a jocului este oportunitatea pe care o oferă, de a influența fluxul pieței prin aplicarea mai multor abilități ale unui NFT-Bankster. Aceasta le permite jucătorilor să-și utilizeze cunoștințele despre tendințele pieței cripto pentru a obține un avantaj față de competitorii lor.

În Banksters, jucătorii pot alege să joace ca unul dintre cele șase clase diferite: Trader, Investor, Shark, Whale, Illuminati sau Reptilian. Fiecare clasă are un set unic de abilități care sunt legate de aceasta.

Aceste abilități pot fi utilizate pentru a crește semnificativ șansele jucătorilor de a câștiga în rundele de investiții, a ataca alți jucători sau a se apăra împotriva atacurilor din partea altora. Aceste abilități pot fi îmbunătățite prin progresarea la niveluri noi.

Pe măsură ce jucătorii progresează in joc, NFT-ul poate fi upgradat de la nivel la nivel. Nivelul unui Bankster imbunatateste puterea Banksterului (eficiența abilităților sale) și parametrii de minare ai token-urilor din joc.

Pentru a avansa la un nivel superior, un Bankster trebuie să plătească cu experiență și cu token-ul BARS din joc. Fiecare nivel are propriile cerințe, cu cat avansezi costurile de upgrade for fi mai mari. Aceasta adaugă un nivel suplimentar de profunzime și strategie în joc, deoarece jucătorii trebuie să gestioneze cu atenție resursele și abilitățile lor pentru a avansa și a reuși.

În Banksters, jucătorii au opțiunea de a începe să joace gratuit sau prin cumpărarea unui Bankster, un personaj NFT. Cu toate acestea, recompensa lor va fi limitată dacă încep să joace fără NFT-ul Banksters.

Pentru cei care sunt reticenți să investească, pot începe să joace cu un Bankster gratuit (Hamster) pentru a încerca jocul mai întâi. Deoarece procesul de minare este gratuit, Banksterii Hamster pot să mineze token-uri în joc în același mod ca Banksterii NFT, dar fondul de premii este semnificativ mai mic.

Fiecare Bankster primește un spațiu (o camera) pentru a mina token-uri în joc. Aceste token-uri pot fi folosite pentru a plăti taxele de intrare în runde de investiții.

Camerele și în special „rig-urile de minare” pot fi îmbunătățite pentru a avea o rată mai bună de minare. Acest lucru le permite jucătorilor să-și mărească șansele de a câștiga și de a câștiga mai multe token-uri în joc și crypto real. Pentru a afla mai multe despre joc, asigurați-vă că vă alăturați comunității Banksters Telegram aici!

Rundele de investiții din Banksters oferă jucătorilor o experiență realistă și palpitantă de tranzacționare

Una dintre principalele probleme din lumea tradițională a tranzacționării este stresul cauzat de pierderile recurente. Fluctuațiile constante ale pieței, presiunea de a face tranzacții profitabile și frica de a pierde bani pot contribui la crearea unui mediu de lucru foarte stresant.

Banksters abordează această problemă prin proiectarea unui joc social care permite traderilor să concureze unii cu alții, în loc să lupte împotriva pieței. Gameplay-ul Banksters face posibil ca jucătorii să influențeze fluxul pieței prin aplicarea diferitelor abilități ale unui NFT-Bankster.

Acest lucru creează o atmosferă de competiție și entuziasm care ajută la reducerea stresului prezent adesea în tranzacționarea tradițională. Prin permiterea traderilor să concureze unii cu alții și să câștige împreună, Banksters oferă o modalitate unică și plăcută de a tranzacționa, reducând efectele negative ale stresului din tranzacționare.

Pentru a fi la curent cu noutățile din jocul Banksters, asigură-te că urmărești Banksters pe Twitter!

Un proiect unic

Una dintre caracteristicile cheie ale Banksters este că este un proiect auto-finanțat. Echipa din spatele proiectului s-a concentrat pe construirea produsului înainte de a solicita finanțare sau investiții.

Această abordare reprezintă o ruptură față de modelul tradițional de obținere a fondurilor prin intermediul unei oferte inițiale de monede (ICO) înainte ca produsul să fie construit. Prin concentrarea pe produs în primul rând, Banksters poate asigura că produsul final este de cea mai înaltă calitate și satisface nevoile utilizatorilor săi.

Un alt aspect unic al Banksters este că permite utilizatorilor să acceseze și să utilizeze produsul fără nicio investiție. Aceasta înseamnă că traderii și jucătorii pot experimenta întreaga gamă de funcții și beneficii oferite de Banksters fără a-și risca propriii bani.

Acest lucru diferențiază Banksters de alte proiecte de jocuri care cer utilizatorilor să investească înainte de a putea începe să joace sau să tranzacționeze.

Concentrarea pe produs înainte de lansare este o diferență majoră față de ceea ce făceau proiectele de jocuri în trecut. În loc să se concentreze pe strângerea de fonduri și marketing, echipa Banksters crede că această abordare le va oferi oportunitatea de a construi un produs solid care să satisfacă așteptările utilizatorilor săi.

Daca acest proiect unic ti-a atrat atentita viziteaza site-ul BANKSTERS . Lets’ TRADE without STRESS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *