marți, decembrie 5G2G - Get 2 Gether

5 mistere neelucidate in lume.

  1. Misterul Sfinxului din Giza: Sfinxul este una dintre cele mai mari si mai enigmatice sculpturi din lume, care dateaza din antichitate si se afla in Egipt. Nu se cunosc cu precizie scopurile pentru care a fost construit sau chiar cine l-a construit.
  2. Disparitia avioanelor MH370 si MH17: Ambele avioane au dispărut în circumstanțe misterioase, cu numeroase teorii conspirației care au circulat în jurul acestor evenimente.
  3. Piatra Rosie: Piatra Rosie este o piatra masiva de granit care se afla in Muntii Bucegi din Romania, care ar fi fost sculptata de mana omului si ar avea legatura cu civilizatii stravechi, dar pana acum nu s-a dovedit acest lucru.
  4. Area 51: Acest bine cunoscuta baza militara americana situata in Nevada, este un loc incarcat de mistere si teorii conspiratiei, inclusiv ideea ca ar fi un loc de studiere a OZN-urilor si extraterestrilor.
  5. Templul lui Kukulkan din Chichen Itza: Templul mayas din Chichen Itza este un alt loc plin de mistere si legende, cu nenumarate teorii despre scopul si originea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *