sâmbătă, februarie 24G2G - Get 2 Gether

Am observat că în ultima vreme a devenit o normalitate Onlyfans-ul și videochat-ul, joburi cu carte de muncă dacă se poate.

O tipă se străduiește și face o facultate de medicină, un rezidențiat, intră într-un spital, vai de steaua lui, pansează răni, salvează zilnic vieți. Primește maxim 3000 de euro dacă adunăm salariu cu “atenții” de la pacienți.

Alta trăiește din prostituție digitală și se laudă pe internet că face 40.000 de euro pe lună. Și totuși lumea apreciază curajul și succesul ei.
Stau și mă întreb: Unde este utilitatea? Care meserie este mai nobilă?

Un pastor pe internet se plângea că are o fată care urmează să dea bacalaureatul, iar la Antena1 sunt invitate astfel de caricaturi videochat-iste care redefinesc succesul pentru o femeie.
Cum îi explică pastorul fetei lui acasă că trebuie să meargă pe drumul acesta nobil al școlii în defavoarea la ce promovează media?

Dacă justificăm totul din prisma economică “bravo, s-a descurcat și a făcut bani” este apusul nostru ca specie.

A fost o vreme în care sclavia sau lagărele de muncă erau profitabile, erau legale. Și totuși lumea a renunțat la ele în favoare omeniei.

Cine este în favoarea prostituției, pornografiei și videochat-ul să se gândească bine că este un girant al sclaviei sexuale și indirect al traficului de carne vie de mai târziu.
În spatele imaginilor acelea “apetisante” sunt poveștile unor fete fugite de acasă, altele răpite de proxeneți, altele înșelate, sărace.

Când piața se va satura, acei 40.000 de euro pe lună vor fi o scobitoare în fața inflației și taxelor, în fața unei lumi stricate. Și ce va rămâne? O adunătură de oi rămase fără stână, familii și cariere distruse pentru o “criză a lalelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *