sâmbătă, aprilie 20G2G - Get 2 Gether

APOCALIPSA ȘI SCHIMBĂRILE CARE VOR URMA

În lumea noastră de iluzii și minciuni, termenul de Apocalipsă evocă mai multă teamă decât bucurie în ființele umane. A fost dogmatizată, profetizată, conducând în același timp întreaga lume în eroarea unei proiecții distructive, până la a o lua și a o duce într-o conștiință a divizării în loc de unificare, prin viziuni moraliste, orori și distrugeri.

Bineînțeles, religiile, sectele, ordinele secrete, mass-media de toate felurile și anumite segmente ale științei și politicii și-au făcut de cap cu ceea ce reprezintă Apocalipsa. De la o profeție la alta, s-a încercat să se explice și să se proiecteze, prin declarații, cărți și conferințe, că acest fenomen apocaliptic urma să răstoarne globul din toate punctele de vedere.

Deși nu doresc în nici un fel să afirm sau să judec ceea ce s-a afirmat până acum, trebuie să recunosc că ceea ce a fost descris în Biblie cu privire la Apocalipsa de către apostolul Ioan reprezintă o realitate care, după umila mea părere, a fost interpretată greșit de cei care au încercat să găsească înțelesurile și enigmele din spatele acestor scrieri. În plus, informațiile biblice au fost modificate și traduse de o viziune pământeană limitată, de autori și texte care au menținut o înțelegere greșită a viziunii cosmice prezentate.

Cu toate acestea, Ioan își putea accesa multidimensionalitatea, ceea ce îi dădea libertatea de a vedea ce s-ar putea întâmpla în viitor. Astfel, el a avut acces la Darul Viziunii Limpezi sau, dacă vreți, la Clarvedere, pentru că s-a deconectat de la matricea astrală bazată pe viziunea fragmentată a celui de-al 3-lea ochi, cunoscut și sub numele de ochi luciferic, pentru a accesa vibrațiile multidimensionalității sale, ale ADN-ului său cuantic și ale Inimii sale Vibrale.

Profețiile sunt, de asemenea, o parte din ceea ce a fost canalizat și profețit de Michel De Nostredam, mai bine cunoscut sub pseudonimul Nostradamus, care a explicat în Catrenele sale ce va trebui să trăim în aceste vremuri apocaliptice. Dacă le cunoașteți sau le-ați studiat, veți observa că tot ceea ce trăim în prezent este apropiat de aceste profeții, care provin dintr-o Viziune multidimensională și nu din predicții exagerate și aleatorii.

Așadar, Nostradamus nu era un savant sau un om de știință, dar avea o înțelegere supremă a acestor vremuri de schimbări și adevăruri care urmau să vină. Nostradamus a pretins cu ușurință că a aplicat o serie de procedee divinatorii, inclusiv “furia poetică” sau “spiritul subtil al focului” al oracolului din Delfi. Deci era acordat pe frecvențele corecte.

Nu mai putem nega faptul că trăim o schimbare fără precedent, dar mai ales o basculare completă a sistemului nostru solar, care are repercusiuni directe și indirecte asupra planetei și asupra fiecăruia dintre noi. Ne aflăm într-o conjunctură menită să ne elibereze din închisoare și nu să ne sperie sau să ne împotmolească și mai mult în decădere.

Este, desigur, un sfârșit al Timpului care depășește înțelegerea umană, dar care trebuie perceput ca un Nou Început, o Renaștere a Ființei în multidimensionalitatea sa. Este, de asemenea, sfârșitul unei lumi de frici, de judecăți, de războaie și de închideri, pentru ca fiecare să fie eliberat și să se întoarcă la propriile origini stelare.

Această Eliberare este o Binecuvântare din partea Luminii Autentice pe care o așteptăm de mii de ani. Este vorba de Trezirea Conștiinței, precum și de manifestarea mai multor ajutoare cosmice care ne pregătesc pentru a fi eliberați și pentru a ne recăpăta multidimensionalitatea. Confederația Intergalactică a Lumilor Libere face parte integrantă din această Mare Schimbare care nu a mai fost experimentată niciodată în lumea noastră închisă.

Este vorba despre o mecanică cuantică ce se manifestă simultan în propria noastră conștiință, în sistemul nostru solar, dar care are un impact asupra tuturor universurilor și multiversurilor.

Cheia supremă pentru a trece prin această perioadă este să recunoaștem că suntem expresii perfecte ale Sursei Divine și că nimic de o natură inferioară nu poate veni la noi, deoarece prin noi au loc aceste schimbări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *