sâmbătă, februarie 24G2G - Get 2 Gether

De ce bărbații își pierd interesul față de soția lor și pleacă la altele. Există 3 tipuri de cupluri sortite eșecului

Există mai multe motive pentru care un bărbat ar putea să își piardă interesul față de soția sa și să caute relații cu alte femei. Unele dintre acestea ar putea fi:

  1. Probleme de comunicare: Dacă o persoană nu se simte auzită sau înțeleasă în relație, ea poate căuta atenție și conexiune cu alte persoane.
  2. Necesitatea de aventură: Unele persoane au nevoie de stimulare și aventură în viața lor și pot căuta aceasta în relații extraconjugale.
  3. Probleme emoționale: Uneori, o persoană poate avea probleme emoționale sau de sănătate mintală care o fac să se simtă neîmplinită în relație și să caute satisfacere în alte relații.
  4. Dorința de libertate: Uneori, o persoană poate simți că este sufocată sau limitată în relație și poate căuta libertate și independență în alte relații.
  5. Probleme sexuale: Uneori, o persoană poate să aibă probleme sexuale sau necompatibilitate în relație și poate căuta aceasta în alte relații.
  6. Infidelitate anterioră: Persoanele care au experimentat infidelitatea in trecut pot fi mai predispuse sa o faca din nou.
  7. Insatisfacție în relație: Uneori, o persoană poate să se simtă neîmplinită sau nemulțumită de relația sa și poate căuta aceasta în alte relații.

Este important de menționat că fiecare relație este unică și cauzele pentru care un bărbat își pierde interesul față de soția sa pot varia. Este important să se lucreze cu ambele părți pentru a înțelege și a rezolva problemele care au dus la această situație.

Există 3 tipuri de cupluri sortite eșecului:

1) Acolo unde femeia își ridică bărbatul pe un piedestal și îl egalează cu Dumnezeu, temându-se să-l piardă.

Frica de pierdere – înseamnă îndoiala de sine. Femeia însă ar trebui să aibă interese personale, hobby-uri, muncă – doar așa va putea fi în continuare interesantă pentru el, chiar și după multe decenii împreună;

2) Acolo unde „dragostea eternă” este în prim plan.

Relațiile construite pe baza chimiei inițiale se vor destrăma în următorii câțiva ani. Nici copiii soților nu vor fi în măsură să-și împiedice părinții să se despartă;

3) Acolo unde comercialismul este mai presus de demnitatea umană, mai devreme sau mai târziu înșelăciunea va fi dezvăluită.

Partenerul trebuie ales nu în funcție de sentimentele de moment, ci ghidându-te de interesele și valorile comune. Doar cele din urmă fac căsnicia să fie cu adevărat fericită.

2. De ce bărbații își părăsesc soțiile pe care le-au iubit cândva? 

O poziție financiară decentă, o poziție înaltă în societate, copiii comuni – aceste pietre de temelie pe care se bazează relațiile, sunt nimic când se termină „chimia” dintre oameni.

De aceea, bărbații își lasă femeile și pleacă la altele pentru că își pierd interesul. Și dacă acel „interes” era centrat în jurul plăcerilor carnale sau ceva de genul, putem spune că nu a existat interes adevărat. Iar discordia din relație era doar o chestiune de timp. Și este complet altceva când relația este susținută de caracter și valori comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *