marți, decembrie 5G2G - Get 2 Gether

VIDEO. Accident auto din seria cascadorii râsului. “Am intrat să iau ceva și când am ieșit nu mai era mașina. Doamne cât am alergat, aveam și geanta în mașină … “

Un accident auto care nu se vede nici în filmele de comedie a avut loc în urmă cu puțin timp la intersecția dintre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Soveja din Constanța.

O șoferiță a coborât din mașina pentru câteva secunde – conform declarațiilor proprii care pot fi auzite pe filmare – în apropierea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Soveja și Adamclisi. Singura problemă este că mașina a fost lăsată “pe liber” și nici frâna de mână nu a fost trasă. Ca urmare, a început să ruleze, cu viteză din ce în ce mai mare, pe ușoară pantă descendentă, spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Mașina fără șofer a traversat intersecția, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care era oprit regulamentar la semaforul din fața City Park Mall și s-a oprit în semnalizatorul de refugiu pentru pietoni.

Toate acestea în timp ce șoferița alerga disperată, în urma mașinii, încercând probabil să o oprească!

Puteți vedea stupefacția de pe fața polițiștilor care au venit să constate accidentul și puteți auzi câteva dintre hohotele de râs ale celor care au asistat la incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *