miercuri, septembrie 27G2G - Get 2 Gether

3 ROCHII DE CARE TE VEI ÎNDRĂGOSTI TOAMNA ASTA

Toamna aceasta păstrează romantismul cu ajutorul ținutelor în tonuri pământii, însă cu detalii victoriene. Vedetele sezonului sunt volanele și gulerele cât mai mari, dar și accesoriile-bijuterie.

ROCHIA DIN TRICOT

Este ușor de purtat și se poate combina cu orice, iar în funcție de accesoriile pe care le adaugi poți obține ținute spectaculoase. Pentru că frigul a început să-și facă simțită prezența, optează pentru o rochie din tricot moale și combin-o cu o pereche de dresuri negre și botine cu toc sau cizme peste genunchi. Poți adăuga și un cardigan supradimensionat, de inspirație nordică și o centură lată din piele.

ROCHIA DIN DANTELĂ

Este o piesă perfectă pentru evenimentele speciale, unde o poți purta cu pantofi cu toc și un sacou pe umeri, totul accesorizat cu bijuterii cu perle. Optează, așadar, pentru o rochie din dantelă, cu o croială lejeră, în nunațe de vișiniu, kaki, negru sau mov, pe care să o accesorizezi cu o pereche de bocanci înalți și un colier la baza gâtului.

ROCHIA DIN PIELE

Fie că preferi ținutele minimaliste, fie că îți plac modelele și culorile îndrăznețe, rochia din piele este cea mai bună modalitate de a obține ținute statement în această toamnă. Alege o rochie din piele neagră pe care să o accesorizezi cu o poșeta cu aceeași textură și pantofi cu aplicații de pietricele decorative aurii. Pentru o ținută cu influențe rock, optează pentru o rochie neagră cu un croi cloș, o pereche de bocanci și un rucsac. Pe de altă parte, rochiile din piele roșie, albă, bej, maro sau bordo sunt senzanționale și pot fi accesorizate și puse în evidență cu ușurință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *