sâmbătă, februarie 24G2G - Get 2 Gether

Sportul nostru national e sa ne plângem! De toți și de toate: de tara, de localitate, de prieteni, familie, job, salariu, vreme, concediu.

Sportul nostru national e sa ne plângem!
De toți și de toate: de tara, de localitate, de prieteni, familie, job, salariu, vreme, concediu.

Și nu ne plângem doar așa, in grupul de prieteni sau pe Facebook! Nu! O facem peste tot! Cum plecam din țara mergem și le spunem altora cât de rahat e țara asta. Ce jungla e aici! Cati criminali, câta hoție la drumul mare și câți analfabeți! După aia ne plângem ca strainii nu ne vizitează, nu investesc aici, nu ne primesc prin liga lor!

Rar mi-a fost dat sa aud in țara asta un antreprenor mulțumit, un muncitor fericit sau un medic liniștit. An de an ni se pare ca e tot mai rău, dar culmea – cumpărăm tot mai mult. Case si mașini mai scumpe si mai mari, in mall e o continua aglomerație, drumurile mustesc in weekend de romani plecați la munte sau la mare!

Toți ne-am dori autostrăzile din Germania, spitalele din Franta si universitățile din Anglia. Dar ce sa vezi! Nici ei nu le-au avut înainte si nici nu le-au primit! Au crezut ca le pot face si …acum le au!

In ziua de azi, in România, omul sănătos nu are cum sa moara de foame! Oriunde mergi, la sat sau la oraș găsești anunțuri de angajare. Cu excepția zonelor izolate rurale si a micilor orașe părăsite unde găsești sa lucrezi cu ziua!

Când vom înceta sa ne mai văităm si vom începe sa ne acceptam asa cum suntem ca națiune, când vom începe sa muncim mai mult si mai bine, când vom învața ca venitul încasat la negru nu achita scoli si spitale si ca nepăsarea nu aduce dezvoltare, e atunci vom avea si drumurile din Germania si spitalele din Franța.

Știu, veți spune ca cei din conducerea centrală si locală fura! Si unii fura! Da! Pai si cum rămân acolo prin vot? Nu prin votul nostru majoritar sau prin absenta noastră de la vot? Aaa, ma scuzati! Dar probabil ca nu ne pasa nici de asta, pentru ca e bine! Sau…..nu se mai merita! Mai bine renunțam decât sa ne apărăm drepturile și taxele! Dam plicul si rezolvam problema!

Opriți văitatul asta national si începeți sa credeți in voi si in cei de lângă voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *