sâmbătă, mai 25G2G - Get 2 Gether

STILUL RETRO A REVENIT!

Hainele de inspirație retro au început să-și facă apariția în vitrinele magazinelor. Identifică perioada ce te reprezintă cel mai bine și inspiră-te din propunerile specialiștilor!

CUM SĂ TE INSIRI DIN…

…moda anilor ‘60

Anii ‘60 vin cu fuste și rochii scurte în formă de A. Se pune accent pe frumusețea picioarelor, iar lungimea fustelor și a rochiilor se termină deasupra genunchilor. De asemenea, s-a renunțat la imprimeurile florale, care au fost înlocuite de imprimeuri geometrice.

…moda anilor ‘70

A însemnat, cu precădere, expresivitatea prin intermediul stilului hippie. Rochiile lungi, înflorate, salopetele lejere și jeanșii evazați sunt doar câteva dintre elementele emblematice ale anilor ‘70, care se pare că își pun tot mai mult amprenta asupra stilului nostru vestimentar în această perioadă.

…moda anilor ‘80

Dorința de libertate a reușit să dea peste cap paleta cromatică a modei, iar femeile au devenit tot mai dornice de a-și exprima personalitatea prin haine cât mai colorate. Aici o avem drept exemplu pe Madonna, care în anii ‘80 își punea în valoare latura copilăroasă prin haine cât mai colorate.

…moda anilor ‘90

Când spui stilul anilor ‘90, spui în primul rând denim, fuste în A plisate, imprimeuri tartan și stil grunge. Feminitatea nu s-a prea regăsit în stilul vestimentar al acestor ani, dar libertatea de exprimare prin haine le-a dat mult mai multă încredere femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *