sâmbătă, februarie 24G2G - Get 2 Gether

Visul american pierdut. De ce sa nu lucrezi in America daca ai copii

Visul american a fost întotdeauna asociat cu oportunități nelimitate și un stil de viață prosper. Dar, pentru părinții care își doresc să-și crească copiii în America, această idee poate fi mai degrabă un coșmar decât un vis.

Sistemul american de educație și sănătate este costisitor și în multe cazuri, sub standardele internaționale. Chiar și cu asigurare medicală, părinții se pot aștepta să plătească sume mari pentru serviciile de sănătate pentru copiii lor, precum și pentru costurile educației.

De asemenea, sistemul de asistență socială din America este subdezvoltat, lăsând părinții fără opțiuni reale pentru a obține ajutor financiar sau pentru a primi concedii plătite pentru a se ocupa de copiii lor.

În plus, rata șomajului în America este ridicată, iar parinții pot avea dificultăți în a găsi un loc de muncă stabil sau bine plătit, ceea ce poate duce la stres financiar și la lipsa de timp pentru a se concentra asupra copiilor lor.

Cu toate acestea, unii părinți pot găsi că America oferă oportunități unice pentru copiii lor, cum ar fi acces la educație de calitate sau la o varietate de activități extracurriculare. Dar, pentru mulți părinți, costurile și provocările asociate cu creșterea copiilor în America pot depăși beneficiile.

Costul vieții în New York este foarte ridicat, iar acest lucru se aplică și familiilor cu copii. Conform unui studiu realizat în 2022, o familie cu doi copii ar trebui să aibă un venit minim de aproximativ $ 110,000 pe an pentru a se menține la un nivel de trai decent în New York City.

Acest venit ar include costurile asociate cu locuința, care pot fi foarte mari. Chiria sau ipoteca pentru o casă sau un apartament pot fi de mii de dolari pe lună, în funcție de zona în care se află.

Costurile educației sunt, de asemenea, o considerație majoră pentru familiile cu copii. Taxele școlare pentru școlile publice din New York City pot varia în funcție de zonă, dar pot fi destul de ridicate. În plus, o școală particulară poate costa mii de dolari pe an.

Alte costuri importante pentru familiile cu copii în New York City ar putea include:

  • Asigurarea medicală pentru copii
  • Alimentația și hainele copiilor
  • Activități extracurriculare și îngrijire după școală
  • Vacanțe și călătorii
  • Costurile pentru îngrijirea copiilor în cazul în care ambii părinți lucrează

În concluzie, costul vieții în New York City poate fi foarte ridicat pentru familiile cu copii și este important să se ia în considerare toate costurile.

Decizia de a lucra sau nu în America dacă aveți copii este una personală și depinde de nevoile și dorințele familiei dumneavoastră. Este important să luați în considerare toate aspectele, inclusiv costurile, calitatea vieții și oportunitățile disponibile, înainte de a lua o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *