luni, septembrie 25G2G - Get 2 Gether

CUM PUTEȚI SCĂPA RAPID DE DURERILE ARTICULARE!

În cele ce urmează veți descoperi cu puteți avea foarte repede articulații ca noi, datorită unui descoperiri surprinzătoare: proteinele de melc!

O incredibilă descoperire, care nu datorează nimic întâmplării, revoluționează tot ceea ce credeam noi că știm despre artroză, dureri articulare, boli de care suferă mai mult de 72% dintre cei cu vârsta de 50 de ani. Este o boală, nu numai dureroasă, dar care ne și împiedică să trăim normal.

TOTUL A ÎNCEPUT ÎN 1980, ÎN CRETA

Povestea începe la Heraklion, în anul 1980. O echipă de cercetători hotărește să dezlege un mister vechi de secole: de ce artroza practic nu exista în Creta (de 8 ori mai puține cazuri în Creta)? După aproape 8 ani de teste și analize, răspunsul a căzut cu tronc: responsabil de aceasta absență a artrozei este melcul. Într-adevăr, melcul reprezintă un aliment preferat al populației locale și este consumat cu regularitate. Cercetătorii au evidențiat faptul că melcul conține o proteină unică (este unicul ce o posedă din abundență).

TESTE CLINICE CU REZULTATE SPECTACULOASE ȘI…INSTANTANEE

Astfel, cercetătorii au hotărât să verifice dacă, într-adevăr consumul de melci, cu proteina sa excepțională este cauza abstenței artrozei ca în Creta. Pentru aceasta, au formulat un concentrat din proteina de melc, pe care l-au încorporat într-un elixir, care a fost testat de la mult de 340 de persoane, care sufereau de artroză.

Rezultatele au fost unanime: 100% ameliorare, 78,6% dintre persoanele testate au scăpat total de problemele de artroză. Detaliile acestor rezultate sunt uimitoare. În cele 24 de ore, care urmează începutului curei, majoritatea persoanelor simt deja că articulațiile lor se deblochează, deși până atunci erau înțepenite de artroză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *